Stomerij Grashoff

Wie zijn wij?

Hoe het allemaal is begonnen….

Sinds 1968 zit Stomerij Grashoff in Wijchen. Inmiddels meer dan 50 jaar ervaring op deze plek, aan de Touwslagersbaan. Een aantal jaar geleden bekroond met een bezoek van de burgermeester, en een mooi feestje voor het 50 jarige bestaan.   
Wij zijn de 3e generatie die Grashoff voortzet. 

Het begon in 1944 met onze opa, Dick Grashoff. Hij begon in Nijmegen aan de Willemsweg met een stomerij.  Met de bakfiets fietste hij heinde en ver, tot in Brabant, om spullen op te halen en daarna schoon weer terug te brengen. 
In 1958 verhuisde ze met huis en haard naar Elst (gld) om daar verder te bouwen aan het bedrijf.

Ze groeide uit tot een aardig bedrijf met een kleine fabriek en vele chauffeurs op de weg, die in een grote omtrek reden, om de spullen op te halen en te retourneren. Onze moeder (en haar broer en zus) werkte daar al snel, vanaf haar 16e leerde ze alles over het vak. 

In 1968 begon ze samen met haar man de zaak in Wijchen, waar ze al 50 jaar de beste kwaliteit nastreven. Inmiddels draaien wij , als broer en zus, ook ruim 25 en 18 jaar mee.

In de loop der jaren is er veel veranderd, maar uw spullen worden nog altijd op professionele wijze gereinigd, met goede vakkennis en met moderne apparatuur en uiteraard met alle huidige technieken op het gebied van milieu.